"error in communication" when using hcload

General problems? Ask here!

Moderator: cbarnes

"error in communication" when using hcload

Postby Shengfeng Quan » Tue Apr 05, 2005 12:01 am

When I use press "test comm" button in HCLOAD, it comes out "error in communication". I have tested 3 computers (system:winxp) and 2 serial cables, but still not work. How to fix this problem? or could you tell me other ways to load big .s19 file to external eeprom?
Shengfeng Quan
Newbie
Newbie
 
Posts: 3
Joined: Wed Mar 02, 2005 10:23 pm

Postby erarama » Tue Apr 05, 2005 8:34 am

erarama
Master
Master
 
Posts: 541
Joined: Sun Apr 04, 2004 10:59 am
Location: Canada


Return to General Problems

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron